Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

 Αγαπητοί γονείς,

Οι εξετάσεις των παιδιών σας θα ξεκινήσουν σύντομα. Ξέρω, ότι είστε όλοι τρομερά αγχωμένοι, προκειμένου το παιδί σας να τα πάει καλά σε αυτές.

Σας παρακαλώ, όμως, θυμηθείτε, ότι ανάμεσα στους μαθητές που θα κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον την ημέρα των εξετάσεων, υπάρχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος δεν χρειάζεται να ξέρει άριστα Μαθηματικά… Υπάρχει ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για την Λογοτεχνία… Υπάρχει ένας μουσικός, του οποίου οι βαθμοί στη Χημεία δεν θα έχουν ποτέ καμία σημασία… Υπάρχει ένας αθλητής, του οποίου η καλή σωματική κατάσταση είναι πιο σημαντική από τις γνώσεις του στη Φυσική…

Αν το παιδί σας φέρει υψηλούς βαθμούς στις εξετάσεις, αυτό θα είναι σπουδαίο! Αν δεν τα καταφέρει, όμως… σας παρακαλώ, μην του στερήσετε την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπειά του. Πείτε του, ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, είναι απλά μία εξέταση!

Τα παιδιά σας είναι φτιαγμένα για πολύ σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή τους, από ένα διαγώνισμα.

Πείτε του, πως ό,τι βαθμό κι αν φέρει, εσείς θα το αγαπάτε και δεν θα το κρίνετε.

Σας παρακαλώ, κάντε το αυτό και, αφού το κάνετε, παρακολουθήστε πώς το παιδί σας θα κατακτήσει τον κόσμο. Ένα διαγώνισμα ή ένας χαμηλός βαθμός δεν μπορούν να στερήσουν από το παιδί σας τα όνειρα και τα ταλέντα του.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ο Διευθυντής του Σχολείου»

6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/6/23 14:55

    μας αλλαξαν τα φωτα.το καταλαβατε η οχι
    Το 75% (έναντι 71% τον Ιανουάριο) του κοινού δηλώνει ότι έχει ακυρώσει δαπάνες διασκέδασης όπως είναι η εστίαση, οι διακοπές, τα ταξίδια κ.α.
    Το 49% (έναντι 50% τον Ιανουάριο) του κοινού δηλώνει ότι έχει αναβάλει εργασίες συντήρησης και επισκευής, π.χ. στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.
    Το 54% (έναντι 55% τον Ιανουάριο) δηλώνει ότι έχει μειώσει συνολικά τις αγορές σε είδη τροφίμων και είδη παντοπωλείου.
    Το 27% (έναντι 24% τον Ιανουάριο) δηλώνει ότι έχει χρησιμοποιήσει χρήματα από τις αποταμιεύσεις του προκειμένου να καλύψει τις αγορές του.
    Το 32% (έναντι 29% τον Ιανουάριο) έχει αναβάλει την πληρωμή λογαριασμών ή έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμής των υποχρεώσεών του.
    Το 17% (έναντι 11% τον Ιανουάριο) δηλώνει ότι έχει αυξήσει τον χρόνο εργασίας ή έχει βρει δεύτερη εργασία προκειμένου να αυξήσει το εισόδημά του.
    Το 49% (έναντι 40% τον Ιανουάριο) δηλώνει ότι έχει αλλάξει μάρκα-επωνυμία προϊόντος.

    Μόλις 9% του κοινού δηλώνουν ότι δεν έχουν λάβει κανένα απολύτως μέτρο για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/23 18:31

    Φοβούμενα μήπως η ΝΔ χάσει καμιά ψήφο προς το ΠΑΣΟΚ, τα πιστόλια της «ενημέρωσης» πήραν οδηγία να πετάνε λάσπη και στον Ανδρουλάκη.
    Εμ, ζήσε κι εσύ για 25 μέρες αυτό που ζει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 8 χρόνια, μπας και θυμηθείς τι σημαίνει Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/23 16:53

    Πώς γίνεται ένας στους δύο να δηλώνουν ότι δεν θα πάνε διακοπές για οικονομικούς λόγους και η ΝΔ που κυβέρνησε την τελευταία τετραετία να θριαμβεύει στις εκλογές; Μια εξήγηση βρίσκεται στη δύναμη της προπαγάνδας. Υπάρχει κόσμος που έχει πειστεί ότι η αλλαγή κυβέρνησης θα είναι επιβλαβής για την οικονομία, επηρεασμένος από τα φιλομητσοτακικά ΜΜΕ που είναι πολλά και ακούραστα.

    Ρόλο παίζει και η αποχή. Πολλοί από όσους δυσκολεύονται οικονομικά αποσύρονται και καταλήγουν στην παθητικότητα, έχοντας χάσει την ελπίδα ότι μπορεί η κατάσταση να αλλάξει προς το καλύτερο γι' αυτούς.

    Μεγαλύτερη σημασία έχει ο κατακερματισμός των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων. Η ΝΔ είναι μια παράταξη με συνοχή που έχει χτιστεί γύρω από την στοχοπροσήλωση στη νομή της εξουσίας και συσπειρώνεται την κρίσιμη στιγμή για τον έλεγχο του κράτους και της δημόσιας περιουσίας. Γι' αυτό και, με την εξαίρεση της Ελληνικής Λύσης, οι πολλές προσπάθειες που έγιναν για δημιουργία κομμάτων δεξιά της ΝΔ δεν ευδοκίμησαν.

    Αντίθετα, τα κόμματα της κεντροαριστεράς και της αριστεράς, όχι απλώς δεν συγκλίνουν, αλλά βρίσκονται σε άγριο ανταγωνισμό μεταξύ τους που αρκετές φορές υπερβαίνει την ένταση του μετώπου με τη Δεξιά.

    Μέσα σε μια τέτοια συνθήκη, ο Κ. Μητσοτάκης έχει όλη την άνεση να αντιμετωπίσει τις εκλογές με επαγγελματισμό, σαν να πρόκειται κυρίως για ζήτημα τεχνικής. Αυτό φάνηκε αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όταν η ΝΔ είχε την επόμενη μέρα πρόγραμμα στοχευμένων περιοδειών του προέδρου της και των σημαντικότερων στελεχών της, με βάση τα αποτελέσματα ανά νομό και εκλογική περιφέρεια.

    Το μυστικό της εκλογικής επιτυχίας του Κ. Μητσοτάκη είναι ότι απευθύνεται συνειδητά στους μισούς της ελληνικής κοινωνίας που τα βγάζουν πέρα, έχοντας την ασφάλεια ότι τα κόμματα που νοιάζονται για τους άλλους μισούς τρώγονται μεταξύ τους.

    Και έχοντας επίσης την υποστήριξη ενός ικανού επιτελείου που αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν πελάτες και έχει την τεχνογνωσία να τους παραπλανήσει για να «αγοράσουν» ακριβά κάτι φτηνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/23 09:00

    το 70% των Ελληνων καταθετων εχουν στο λογαριασμο τους κατω απο 1000 ευρω ενω το 10% κατω απο 5000 ευρω.και ψηφισατε ετσι που ψηφισατε.διακονιαρηδες σας εκαναν και το παιζετε αρχοντοι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/6/23 17:47

    Τόσα χρόνια αντίπαλοι και ακόμη δεν τον έμαθε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας. Απόδειξη ότι του ζητάει πάλι να πάνε μαζί σε debate. Οσο πήγε τον περασμένο Μάϊο και το 2019, άλλο τόσο θα πάει και τώρα...
    Το λάθος ανήκει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητάει κάτι από κάποιον που δεν μπορεί να του δώσει. Για τη δημοσία παρουσία του Μητσοτάκη δεν αποφασίζει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ.
    Η απόφαση ανήκει το επικοινωνιακό επιτελείο που τον σκηνοθετεί και ξέρει ότι αν τον αφήσει από τα μάτια του, θα πατήσει τα κορδόνια του.
    Εδώ με απλούς πολίτες τυχαίνει να μιλήσει σε περιστατικά που δεν είναι στημένα και τα κάνει θάλασσα. Πόσο μάλλον σε μια απ ευθείας τηλεοπτική αναμέτρηση με έναν γερό αντίπαλο.
    Συνεπώς ο Τσίπρας χτυπάει λάθος πόρτα . Αν θέλει debate με τον Μητσοτακη, πρέπει να το ζητήσει από τους αρμοδίους.
    Αλλιώς αδίκως θα περιμένει. Ας πάρει ένα τηλέφωνο τον Γκρίνμπεργκ. Περισσότερες πιθανότητες έχει να τον βγάλει στο ανοιχτό πεδίο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/6/23 09:38


    Κάνω πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες, για να μην παρασυρθώ και ρίξω αναθέματα στον λαό. Σκέφτομαι πόσο έχουμε προδοθεί απο τους διάφορους πολιτικούς μακελάρηδες. Προσπαθώ να αιτιολογήσω τα κίνητρα της εκλογικής συμπεριφοράς.
    Μπορώ να καταλάβω πόσο επηρεάζει η γύμνια στα όρια της ανυπαρξίας της αντιπολίτευσης , με μια αριστερά κωμωδία και ένα πατριωτικό χώρο τραγωδία.
    Αλλά αδυνατώ να δεχθώ αυτό που συχνά διαβάζω, ότι ο κόσμος δεν θέλει άλλες περιπέτειες, και προτιμά σταθερότητα.
    Σταθερότητα....Σταθερά η ακρίβεια θερίζει, σταθερά τα ψίχουλα των pass αντικαθιστούν ότι είχε απομείνει απο το ευ ζειν , σταθερά διαλύεται η δημόσια υγεία, η παιδεία κι ο πολιτισμός, σταθερά οι γύπες αρπάζουν τις κατοικίες που χάθηκαν από την οικονομική.....σταθερότητα, σταθερά το ρεύμα γίνεται είδος πολυτελείας, σταθερά η ζωή έγινε επιβίωση.
    Ξέρω ένα μέρος όπου η σταθερότητα δεν διασαλεύεται με τίποτα .....το νεκροταφείο.
    Κι εκεί οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.