Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Έφυγε από την ζωή


Έφυγε από την ζωή η Γαρουφαλλιά Μποσμή (Γαρούφω ) σε ηλικία 85 ετών Η κηδεία της θα γίνει αύριο 29-11 2016 στις  2μμ στο χωριό  




6 σχόλια :

  1. Χρίστος Χριστόπουλος29/11/16 00:10


    Με πολλή θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο της αγαπητής μου ξαδέλφης Γαρούφως!
    Για ανθρώπους που διατηρείς εικόνες και αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με τέτοιες απώλειες.
    Με την αείμνηστη γεννηθήκαμε στην ίδια γειτονιά και σε κοντινούς χρόνους. Τη θυμάμαι από την πολλή μικρή μας ηλικία να κάνουμε μαζί τα πρώτα μας βήματα στα ξέφωτα και τα ξέφραγα της γειτονιάς. Οι γονείς μας στα χωράφια, εμείς νηστικά και ξυπόλητα γυρίζαμε σαν αδέσποτα χωρίς πρόγραμμα, χωρίς επίβλεψη.
    Κι όταν μεγαλώσαμε λίγο, τρέχαμε, και με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς, από σπίτι σε σπίτι, γιατί νιώθαμε ότι ήταν όλα δικά μας. Έτσι ήταν οι γειτονιές τότε.
    Η τύχη τα έφερε, ώστε με την παιδική μου γειτόνισσα, να γίνομε και συγγενείς και να εμπλουτιστεί η παιδική μας φιλία με συγγενική αγάπη και εκτίμηση.
    Πιστεύω ότι η ζωή της έδωσε πολλά αγαθά. Καλόν άνδρα, άξια παιδιά και επάρκεια αγαθών, όλα εναρμονισμένα με ένα τρόπο ζωής χριστιανικό και κοινωνικό.
    Ξαδελφούλα, σε αποχαιρετώ με θλίψη και με πόνο. Οι συγκυρίες δεν μου επιτρέπουν να σε συνοδέψω στην έξοδό σου, παρά μόνο με τη σκέψη μου και την ψυχή μου.
    Καλό σου ταξίδι!
    Στον ξάδελφό μου Γιώργο και τα παιδιά εύχομαι την εξ Ύψους παρηγοριά.

    Χρίστος Χριστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/16 01:05


    Συλλυπητηρια στους δικους της ! Αιωνια της η μνημη !

    Γιωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/16 03:48

    Συλλυπητήρια στους οικείους της ο θεός να την αναπαύσει στο ελαφρύ χώμα και να ξεκουραστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/16 13:37

    Καλό ταξίδι Γαρούφω και να δόκεις χαιρετίσματα.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/16 14:00

    Θερμα συλλυπητηρια στον αντρα της στα παιδια της στα εγγονια της και σ ολους τους συγγενεις.Γιωργος Μπουρεκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό σου ταξίδι ,θεία Γαρούφω, στους Ουρανούς των Αγγέλων. Ήσουν στη ζωή πιστή και ενάρετος σύντροφος ,στοργική μητέρα, πολύ εργατική και κοινωνική. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού μας,που σε δέχτηκε στοργικά στην αγκαλιά του. Θερμά συλλυπητήρια στο σύντροφο της ζωής σου και φίλο μου Γιώργη,στα παιδιά σου και σ΄όλους τους συγγενείς σου.Τους εύχομαι την εξ Ύψους παρηγορία ,να ζήσουν να σε θυμούνται.
    Αιωνία σου η μνήμη.
    Μαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.