Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ο γύρος του κόσμου μέσα από έναν φακό!

athipia
Πάνω από 10 χρόνια πέρασε ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, Βέλγος φωτογράφος, τραβώντας πλάνα που κόβουν την ανάσα!

Ο Πασκάλ Μανέρτ (Pascal Mannaerts) ανακάλυψε τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων και ξεκίνησε τα ταξίδια σε διάφορες περιοχές της Γης.Ταξιδεύοντας στην Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, είχε την ευκαιρία να απεικονίσει εντυπωσιακά πλάνα από ανθρώπους και τοπία


Ανθρώπινη πορτρέτα, σε αυθόρμητες στιγμές, σε στιγμές της καθημερινής ζωής, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που έχουν την τάση να ανοίξουν ένα διάλογο, να διεγείρουν τα συναισθήματα και τις ερωτήσεις.
indiab
Ιερές γιορτές στην Βρινταβάν, Ινδία
srilanka
Ψαράδες στην Αχανγκάμα, Σρι Λάνκα
iran
Τζαμί, Ισφαχάν, Ιράν
indiaa
Ιερές γιορτές στην Βρινταβάν, Ινδία
myanmar
Η ξύλινη γέφυρα Γιου Μπέιν, Μιανμάρ
bolivia
Ένα εγκαταλελειμμένο τρένο στην έρημο, Βολιβία
indiad
Ινδουιστές βαπτίζονται σε μια πισίνα γεμάτη με χρωματιστό νερό, Ινδία
japan
Το ιερό Fushimi Inari Shrine, Ιαπωνία
machu-picchu
Το ιστορικό Ιερό του Μάτσου Πίτσου
mongolia
Ανατολή ηλίου στην έρημο Γκόμπι, Μογγολία
lhasa
Βουδιστές μοναχοί σε ναό στη Λάσα, Θιβέτ
medina
Η μπλε πόλη της Μεδίνα
indiac
Γυναίκα στο Βαρανάσι, Ινδία
monoliaa
Νομάδες της Μογγολίας

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος15/11/16 13:24

    Ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά με το κόκκινο χαλί του μπούρδα!!!!!!

    Θυμόσαστε κείνη τη φωτογραφία που στεκόταν πρσοχή με επίκυψη προς τη θάλασσα της σαλαμίνας και που το κόκκινο χαλί έφτανε μέχρι το νερό, αλλά ήταν πάνω σε παλέτες που φαίνονταν?????

    Έτσι και σήμερα που το αεροπλάνο του Ομπάμα σταμάτησε πιο μπροστά και χάλασε το ίσιο του χαλιού και αναγκάστηκαν να κάνουν γωνία........τι γκαντεμιά θεέ μου......τι γκαντεμιά!!!!!.......(μάλλον τρίτο χαλί κόκκινο δε θα πατήσει φαίνεται....έτσι ξηγιέται το "σημείο")

    Υ/Γ ε ρε θυμάμαι (εμείς οι γέροι ούλο τα παλιά θυμόμαστε) που όταν είχε έρθει ο Κλίντον τι διαδηλώσεις!!!!!! τι πορείες!!!!!!! τι λαϊκά δικαστήρια!!!!!! τι ποινές στη χλεύη της Ιστορίας!!!!!!τι ισόβια από τον Κόντε!!!!!! τι αγώνες!!!!! τι εθνικοφροσύνη και ελληνίαση!!!!!

    τώρα??????? άκρα του τάφου σιωπή!!!!!! Οι κυβερνίζοντες απαγόρεψαν ακόμα και τις συγκεντρώσεις......Θα μου πεις και οι άλλοι απαγόρευαν, αλλά μη χέσω εκείνοι δεν ήσαν......αριστεροί!!!!!!


    Πάντως την φωτογραφία του μπούρδα στο κόκκινο χαλί με τις παλέτες στη σαλαμίνα πρέπει να βάλεις σ' αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.....είναι όλα τα λεφτά!!!

    κατάπλήκτος αναφωνώ......"είναι καταπληκτικά νούμερα, δεν παίζονται!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/16 23:33

    ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΘΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/11/16 06:40

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/11/16 09:32

    Αν τον υποδεχόταν ο ογκόλιθος θαταν όλα εντάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/11/16 10:48

    οσο και να βριζεις κεφαλαια με τα δυο σου σχολια δεν εχεις ουτε μια αραδα επιχειρηματα....ο ναζισμος στην ελλαδα δεν υπαρχει....και το ρεντεζελας μην το ξαναχρησιμοποιησεις γιατι το ξευτιλιζεις......οι ακροδεξιοι δεν ηταν στο ρεντεζελα....ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.