Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Με την ματιά του ντοκιμαντέρ

"Πράσινο φως" για έξι δρόμους στην Αρκαδία και ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΡΑΣ ΓΕΦΥΡΙ ΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας
Πελοποννήσου, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας. Ειδικότερα, αποφασίστηκε: 1. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και δημοπράτηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε. ΔΡΟΜΩΝ 1. ΕΚΚΛΗΣΟΥΛΑ – ΤΡΙΛΟΦΟ- ΠΑΥΛΙΑ – ΛΥΚΟΧΙΑ 2. ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ – ΡΑΨΩΜΑΤΗ- ΜΑΛΛΩΤΑ» π/υ 300.000€ και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
2. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και δημοπράτηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ – ΠΛΑΚΑΣ- ΠΟΥΛΙΘΡΩΝ » π/υ 300.000€ και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
3. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και δημοπράτηση του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΚΥΡΑΣ ΓΕΦΥΡΙ : 1. ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧ. ΔΡΟΜΟ ΜΟΥΡΙΑΣ- ΠΟΥΡΝΑΡΙΑΣ 2.ΑΠΟ Δ.Δ. ΜΥΓΔΑΛΙΑΣ» π/υ 800.000€ και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
4. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και δημοπράτηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧ. ΔΡΟΜΩΝ 1. ΛΕΟΝΤΑΡΙ – ΦΑΛΑΙΣΙΑ – ΠΕΤΡΙΝΑ – ΣΚΟΡΤΣΙΝΟΣ 2. ΛΕΟΝΤΑΡΙ-ΚΑΜΑΡΑ – ΑΝΩ ΓΙΑΝΝΑΙΟΙ- ΔΥΡΡΑΧΙ» π/υ 300.000€ και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
5. Ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΡΒΟΥΡΑ- ΚΑΣΤΡΙ- ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» π/υ 400.000€
6. Ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» π/υ 340.000€
Αναρτήθηκε από ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ
.



Ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση με τίτλο «Τι τρέχει με τους Έλληνες» ετοίμασε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας.
Η... ελληνίδα δημοσιογράφος αν και είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στην Σουηδία, δεν διστάζει να πάει κόντρα και να βρεθεί στα τηλεοπτικά παράθυρα της σουηδικής τηλεόρασης και να υποστηρίξει τους Έλληνες!
Με τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας από τα σουηδικά ΜΜΕ να αυξάνονται συνεχώς, η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Στοκχόλμη πήρε την απόφαση να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για να αποκαλύψει στους προκατειλημμένους Σουηδούς τα πραγματικά αίτια της κρίσης στην Ελλάδα και τα αποτελέσματά της.
Στα γυρίσματα που διήρκεσαν μία εβδομάδα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε με απλούς ανθρώπους, όπως μια οικογένεια στο Πέραμα που ζει με κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα, με ανέργους ενώ επισκέφθηκε και το παιδικό χωριό SOS στην Βάρη.
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ευρύ φάσμα των ανθρώπων που υπάρχουν στην Ελλάδα - από τις οικογένειες που επιβιώνουν με πεντακόσια δολάρια το μήνα, μέχρι και τους παρουσιαστές που αμείβονται με μισό εκατομμύριο το μήνα.
Στο ντοκιμαντέρ μιλούν επίσης η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, η Ελένη Μενεγάκη και η Άννα Διαμαντοπούλου.

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/1/12 23:14

    αφου μιλησε κυρτσος μενεγακη διαμαντοπουλου...ενταξει.... σα να μιλησε ο λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/12 23:23

    χαχαχαχα καλοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/12 23:23

    μηπως ξεχασες να το υπογραψεις γερολυκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/12 08:29

    καλα ρε ..το υπογραφω τωρα...καλημερα...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουκος12/1/12 11:12

    προπερσυ με ρωτησε,σα λαο, ενα καναλι της τριπολης για την οικονομια και πως τα βλεπω!τους απαντησα οτι δε μπορει ο ταδε δημοσιογραφος των 100000 ευρω να μιλαει για το δικο μου χιλιαρικο.ετσι μας κολησαν κατω και τη φαγαμε την παραμυθα τους.ειχαν αρχισει να μιλανε για περικοπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.